Saturday 22 December 2012

Häid pühi!

Täna pole küll teisipäev vaid hoopis laupäev, aga eks pühade ajal tehaksegi asju valedel aegadel, nii kirjutan ka mina täna oma lugu, sest teisipäeval olen juba lumises Eestis ja seal pole kirjutamiseks kindlasti mahti.

Terve see nädal kulges mul põdemise tähe all (olen nüüd peaaegu terve!), nii et ega midagi eriti tegelikult toimunud polegi. Lastel algas eile vaheaeg, mille üle nad on äraütlemata rõõmsad ja meil Kallega algas puhkus, mille üle me ka just ei kurvasta :) Ilm on väga soe ja väga vihmane. Ootame juba pikisilmi Eesti lund ja krõbedat külma. Homme õhtul lähme lähme juba hotelli, et esmaspäeva hommikul oleks hea, mugav ja muretu lennukile minna. Tänu suurtele vihmadele on rongiliikluses kerge kaos ja rongid kipuvad hilinema või üldse mitte sihtkohta sõitma, sellepärast on ka hea ennast varakult minekule asutada.

Soovime teile kõigile ääretult toredaid jõulupühi, mõnusat vana-aasta lõppu ja hiiglama head uut aastat! 

Kohtumiseni 2013. aasta alguses!


4 comments:

IVI said...

Rõõmsaid, helgeid ja lumiseid Eesti pühi Sulle ja kogu perele! Jälle-lugemiseni uuel aastal!

Eva ja CO said...

Ivi - aitäh nii heade soovide eest! Olgu Teie pere jõulud rõõmsad ja õnnelikud! Kohtumiseni blogides :)

Alice said...

Imelisi piparkoogi lõhnalisi jõulupühi kogu teie toredale perele meie poolt!

Eva ja CO said...

Alice - aitäh! Loodan, et olete õnnelikult Eestimaal ja naudite siinset lund ja talve! Meie just eile jõudsime ja naudime igat hetke - lund, head seltskonda ja maitsvaid jõuluroogasid! Oh, siin on mõnus!
Rõõmsaid pühi kogu teie perele!