Tuesday 1 January 2013

Uus ja hea 2013!


Tallinna jõulupuu

Head uut aastat, kallid sõbrad! Loodan, et uus aasta on teie jaoks alanud hästi ja rõõmsalt ja et 2013.aasta saab olema kõigi aegade parim!

Meie jõudsime eile õhtul oma sisukalt Eesti reisilt koju. Olime väga optimistlikud ja arvasime, et suudame peale nädalast külastuste-rallit leida veel endas jõudu, et minna õhtul Londoni kesklinna restorani õhtustama ja hiljem ilutulestikku vaatama. Tegelikult olime aga läbi vihmase õhtu koju jõudes nii väsinud, et kodus hea ja parema nautimine tundus hoopis ahvatlevamana. Minu  meelest on hea, kui sa ei pea kramplikult oma plaanidest kinni pidama ja võid neid soovi korral muuta. See annab mõnusa vabaduse tunde. Jätsimegi restorani ja kesklinna kus see ja teine ja tõime hoopis poest head ja paremat, vaatasime häid filme (ja netist Tujurikkujat, mis tuju rikkumisega just eriti hästi hakkama ei saa :) ja kui uus aasta hakkas lähenema, rabasime šampuse kaasa ja läksime Richmondisse ilutulestikku vaatama. Linnaosa ise mingit tulevärki ei korraldanud, aga piisas ka sellest, mida inimesed ise õhku lasid. Oli ikka ilus küll. Täna paistab meil päike ja sooja on 10 kraadi ringis. Mis sa hing veel ühest aasta esimesest päevast oskad tahta!

Tartu jõlupuu (foto autor Ax)
Eestis oli mõnus! Tore, et lumi maas oli. Suusatama me küll ei jõudnud, aga kelgumäele jõudsime küll. Kalle ja Robi käisid isegi Otepää snowtubingus suurte kummikelkudega lõbutsemas. Lisaks tohutule külastuste programmile käisime ka Vanemuise teatris vaatamas etendust/kontserti nimega Moonlight Express. See oli tõesti väga kift kontsert, kus Hedvig Hanson, Jaan Tommingas ja Uku Suviste esitasid jazzi klassikat. Ma pean tunnistama, et ma ei olnud Uku Suvistest enne mitte midagi kuulnud. Ju ta sai popiks siis, kui meie juba siin olime. Igal juhul oli tegemist meeldiva üllatusega. Vanemuise balletitrupp lisas lauludele vürtsi tantsides kas taustaks või vahepalaks. Tantsu olid tõesi väga ägedad ja tantsijad tasemel. Orkester oli otse laval, dirigendiks Tarmo Leinatamm. Minu jalg lõi igatahes pea kogu etenduse vältel rütmi ja aeg-ajalt oleksin tahtnud ise lavale tormata, et selles melus kaasa lüüa. Kes Tartusse satub, siis tasub kindlasti see etendus Vanemuises ära vaadata.

Meil on nüüd veel nädala jagu puhkust. Erilisi plaane polegi, nii et vaatame hoo pealt, mis me teeme. Robert avaldas just soovi Kew Gardensisse minna. Võib olla lähmegi? Ilusa ilmaga on seal väga mõnus jalutada.


Hästi, hästi palju rõõmsaid tervitusi ja kõike head alanud aastaks!

10 comments:

IVI said...

Palavad uusaastatervitused ka minu poolt ja jään aga uusi huvitavaid postitusi ootama:)

Anonymous said...

Head uut aastat!
Tore, et on põhjust jälle teisipäevi oodata.
Kõiki kallistades
Eva sõber

mäemamma said...

Tere Eva ja Sinu pere,
Imelist uut aastat Teie perele!
Sama edukat ja hoogsat jätku Inglismaal (mäemamma üks lemmikmaadest ;-) nagu siiani ja ikka ja aina rammusaid kordaminekuid!

Hoogsat sulejooksu ikka ka :-)

Tervitades, üks mägine mamma mägiselt maalt!

Eva ja CO said...

IVI - suur aitäh heade soovide eest! Saagu see aasta ka teie pere jaoks meeletult hea!

Eva sõber - aitäh! Jätkuvalt head uut aastat teile mõlemale! Teie hea aasta on ka meie hea aasta :)
Kallistame!!!!

mäemamma - suur aitäh nii heade soovide eest! Ma pean tunnistama, et olen juba oma paar kuud Sinu blogi (peaaegu) regulaarne lugeja, aga pole veel kommenteerimiseni jõudnud, kuigi mõtteid tekitavad Sinu jutud alati. Mulle hirmsasti meeldivad Su lood!
Soovin Sulle ja Su perele kõige paremat uut aastat sinna kaunitesse Šveitsi mägedesse. Olen Šveitsist vaid ühe korra läbi sõitnud, aga mulje kummitab mind siiani. Elate imeilusal maal!
Lennukat sulge (klaviatuuri :) ja kohtumiseni blogides!

Biancat said...

Üliõnnelikku Uut aatat kogu kambale! Ja jätkuvalt hoogsat blogimislusti ja kauneid illustratsioone - Sul on ju nagu väike päkapikkude trükikoda abimeestest Axist ja Robist, kes nii kirjutavad, pildistavad kui joonistavad :)Kohtumiseni teisipäeval, ja ehk ilmsi ka aprillis. Täna panin just oma külas oleva Londoni sõbraga külastuse plaanid paika, ah selline Londoni igatsus juba peal!

enetimm said...

Saadan siit viimaks lumevaiba alla mattunud Torontost palavad soovid uueks aastaks! Ootan ikka põnevusega iga postitust :-)

Alice said...

Head Uut aastat meie poolt ikka ka. Ma oma arvates juba saatsin ühe kommentaari teele aga nüüd vaatasin et ei olegi teele läinud?! Aga pole hullu, saadame siis uuesti :)
Loodetavasti ei ole enam hilja head aastat soovida. Kas ei ole eestis vanasti mingi ütlemine, et alates teatud kuupäevast kui soovid head uut aastat siis peab seda pudeliga tegema? :) hi, hi, hi ..

Eva ja CO said...

Katrin - aitäh kõigi heade soovide eest!
Aprill on minu meelest üks ilusaimaid kuid Londonis. Nii, et väga hea ajastus reisiks! Anna teada, kui aeg lähemal, siis saame pubi-plaanid paika panna :)
Õnnelikku ja mõnusat uut aastat Sulle ja Sinu poistele!

killuke - aitäh!
Nii tore, et lumi lõpuks ka Torontosse saabus. Lumi teeb ikka kogu olemise palju helgemaks ja pealegi, mis talv see ilma lumeta on. Tundub, et siin jäi talv üldse vahele. Tükk aega oli sügis ja nüüd on nagu kevad - linnud laulavad ja kirsid õitsevad :)
Nii armas, et endiselt minu lugusid ootad. Minagi olen Sinu blogi andunud fänn :)
Rõõmsat ja õnneliku aastat Sulle ja Su perele!

Alice - ikka võib head uut aastat soovida. Eestis on jah ütlus, et kes peale 6.jaanuari head uut aastat soovib, peab pudeli välja tegema. Õnneks on täna alles 4.jaanuar ja veel parem on see, et siin ei teata sellisest väljapressimise moodusest midagi ja soovitakse head uut aastat minu meelest vaat, et jaanuari lõpuni :)
Saagu see aasta teie pere jaoks olema õnnelik, tore ja täis vahvaid toimetusi!

Jane said...

Head uut ka minu poolt! Ja ikka uusi ja huvitavaid postitusi :D

Eva ja CO said...

Jane - aitäh! Rõõmsat uut aastat Sulle ja Su perele!